SOUTĚŽ o čtyři dětské hry značky GRANNA - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o čtyři dětské hry značky GRANNA - www.chrudimka.cz

Malý méďa

Malí méďové musejí zvládnout spoustu věcí. Postavit hrad z písku připravit oslavu narozenin nebo udělat si piknik na pasece - to jsou jen některé z nich. Společně je objevíme ve čtyřech různých hrách. Může hrát i jedno dítě. Doporučováno Asociací klinických logopedů ČR.

Domečky

Domov je kouzelné slovo - označuje místo které milujeme a kam se chceme vracet. Doma nacházíme úkryt před chladem i nebezpečím; čekají nás tu naši blízcí kteří jsou vždy připraveni nám pomoci. Zvířata mají také své domovy. Obydlí si stavějí sama nebo jim je připravuje člověk. Obyvatelé lesa využívají ke stavbě svých útulných domečků různé dostupné materiály jako třeba větve a listí. Zvířata žijící na statku bydlí v příbytcích které jsou postaveny přímo pro ně.

Co na sebe?

Co si jen mám obléct když skříň praská ve švech? Hráči svým postavičkám oblékají modely podle vlastní fantazie nebo při hře s dvěma variantami obtížnosti závodí kdo nejrychleji vytvoří oděv podle kartičky.

Hledej hledej

Dráček Fráček nakreslil spoustu hezkých obrázků a rozmístil je na kartách. Pro vás si připravil různé hádanky. Podívejte se na obrázky na kartách. Zapojte svou fantazii a odpovězte dráčkovi na jednu ze tří otázek: Co je největší? Co je nejmenší? Co se do sestavy nehodí?

Chcete-li vyhrát jednu ze čtyř dětských her značky GRANNA odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 4.11.2017

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace