SOUTĚŽ o vstupenky na SKOTSKO V KOSTELÍKU - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o vstupenky na SKOTSKO V KOSTELÍKU - www.chrudimka.cz

sobota 8. července 2017 Kostelík

SKOTSKO LÉTO KOSTELÍK = MUZIKA TANEC HRY POHODA

Skotsko v Kostelíku je opět tady.

Vážení příznivci všeho skotského Občanské sdružení Kostelík Vás srdečně zve k návštěvě festivalu jehož 9. ročník se nezadržitelně blíží.

Kromě tradiční skvělé hudby tanců a dalších festivalových radostí si budete moci opět vyzkoušet skotské hry v provedení klubu Kládaklan. Milovníkům dud můžeme oznámit že zahájení letošního ročníku proběhne opět za zvuku dud obou českých dudáckých skupin.

Samozřejmostí je autobusová doprava z Rakovníka i večer zpět. Pokud se Vám domů chtít nebude je zde možnost nocování ve stanovém městečku.

O Vaše chutě se postará skvělé občerstvení Penzionu Šéba s horami pochutin a proudy piva Bakalář. Máme přislíben haggis skotské národní jídlo a další dobroty z dílny haggis teamu. Novinkou bude také skotské pivo a zdravá strava nejenom pro vegetariány. S radostí můžeme oznámit že i letos nás čeká ochutnávka whisky opět v režii pana Václava Routa. Pokud neholdujete alkoholu můžete potěšit svůj zrak a navštívit kapli s výstavou fotek paní Stáni Perlínové - samozřejmě se skotskou tématikou.

Nezbývá tedy než dorazit a užít si s námi skvělou atmosféru!

Chcete-li vyhrát 3 x 2 vstupenky na SKOTSKO V KOSTELÍKU odpovězte e-mailem na soutěžní všechny otázky a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 4.7.2017

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace