Soutěž o vlasovou kosmetiku Salerm a luxusní plážovou tašku - www.inhair.cz

Soutěž o vlasovou kosmetiku Salerm a luxusní plážovou tašku - www.inhair.cz

Portál zaměřený na vlasovou péči a vlasovou kosmetiku INHAIR AKADEMIE vyhlašuje červnovou soutěž o stylovou plážovou tašku Salerm Cosmetics a vlasovou kosmetiku značky Salerm dle vlastního výběru v hodnotě 1000 Kč.

Produkty vlasové kosmetiky Salerm v hodnotě 1000 Kč je možné vybírat dle aktuální nabídky dostupné na www.inhair.cz. Hodnota zboží se počítá bez akcí a bez slev.

Salerm Cosmetics je jedním z největších španělských výrobců zaměřených především na vlasovou kosmetiku. Současný dalekosáhlý mezinárodní dosah je podmíněn silnou a velmi úspěšnou produktovou řadou profesionální kosmetiky na vlasy. Salerm Cosmetics jako nadnárodní kosmetická firma disponuje moderními a pokrokovými laboratořemi které umožňují udržet značku Salerm Cosmetics na vrcholu vývoje a pokroku v oblasti vlasové kosmetiky.

Principem soutěže je správně odpovědět na soutěžní otázku a společně se jménem a příjmením adresou a telefonním číslem zaslat správné odpovědi na e-mail soutez@inhair.cz.

 

Datum ukončení soutěže: 30.6.2017

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace