SOUTĚŽ o strategickou hru SCYTHE od ALBI - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o strategickou hru SCYTHE od ALBI - www.chrudimka.cz

Ovládnete Evropu?

Scythe je strategickou hrou určenou především náročnějším a zkušenějším hráčům. Odehrává se ve východní Evropě alternativní minulosti konkrétně krátce po první světové válce. Na překrásných ilustracích Jakuba Rozalského se tak vedle sebe prohánějí stáda ovcí a koz spolu s obřími kráčejícími mechy.

Každý hráč se ve hře Scythe zhostí role vůdce jednoho z pětice národů a jeho cílem bude obsazovat území nasazovat a vylepšovat svoje jednotky získávat drahocenné suroviny a soupeřit s protivníky třeba i za pomoci mocných mechů. Váš úspěch ve hře Scythe nezáleží na štěstí či náhodě rozhodne pouze Váš strategický um.

Hra Scythe obsahuje: herní plán 5 dvouvrstvých desek hráče 23 karet úkolů 28 karet Setkání 42 bojových karet 12 karet Továrny 5 karet nápovědy k Brodění 5 kartiček rychlé nápovědy 80 žetonů surovin 20 od každého typu: jídlo kov dřevo a ropa 80 mincí různé hodnoty 2 bojové ukazatele 12 násobících žetonů 12 žetonů setkání 6 dílků stavebních bonusů komponenty frakce - 5 desek frakce 5 figurek akce 5 žetonů popularity 5 žetonů moci 30 žetonů hvězd 20 dřevěných budov 20 figurek rekrutů 20 miniatur mechů 5 miniatur postav 40 figurek dělníků 30 kostek technologií list rychlé nápovědy a pravidla.

Chcete-li vyhrát strategickou hru SCYTHE od ALBI odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 1.7.2017

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace